Produktet er tilføjet kurven

  

Få alle fordelene med hos JNA vinduer og døre

Høj kvalitet til rimelige priser
Vinduer og døre i høj kvalitet

Hos JNA er der ingen dyre omveje til vores kvalitetsprodukter.
Som kunde køber du direkte ved fabrikken og sparer dermed provision til f.eks. byggemarked og tømrermester. Da vi sparer mellemhandlerne væk, kommer det naturligvis også dig til gode i form af lave priser. Vi har nemlig et enkelt og simpelt princip, vi vil levere høj kvalitet til lave priser.

 

Tilfredse kunder er meget vigtigt for os
Vi er 'fremragende' på Trustpilot

Vi gør alt, hvad vi kan for, at du skal være tilfreds, når du har handlet hos os. Vi arbejder på daglig basis med at forbedre og effektivisere vores processor, og er derfor blandt de bedst bedømte vinduesfirmaer i Danmark. Vi gør alt for, at du skal være tilfreds med din vindueshandel. Den bedste anbefaling man som virksomhed kan få, er fra ens kunder, og på Trustpilot kan du læse meget mere om, hvilke oplevelser vores kunder har haft, når de har handlet hos os.

 

Knastfrit - fingersamlet - 90% kernetræ 

Alle vore malede produkter på specialmål er fremstillet af langsomt voksende fyrretræ med op til 90% kerneandel på klimasiden. Træet der anvendes i vores vinduer og døre kommer fra nordiske skove og er derfor tilpasset vores klima, så de er modstandsdygtige overfor vores skiftende årstider.
Produkterne er knastfri og træet er fingersamlet, hvilket giver en utrolig flot og blank overflade.

 

Direkte fra fabrikken

Vi producerer vore vinduer og døre i høj kvalitet efter danske traditioner og danske kvalitets principper. Vi har fuld kontrol over hele processen, fra det øjeblik du bestiller dine nye vinduer og døre, til de er leveret hjemme hos dig. Du sparer desuden flere fordyrende mellemled, og kan dermed købe kvalitet til meget fordelagtige priser.

 

E-mærket e-handel

Hos JNA Vinduer og døre ønsker vi at du skal have en tryg og god vindueshandel. Derfor er vi godkendt af e-mærket, der er hele Danmarks garanti for en sikker og tryg handel online. 

Som certificeret e-mærket side, forpligter vi os til løbene at blive kvalitetssikret af e-mærkets jurister. På den måde er du som forbruger, sikker på en sikker og gennemskuelig e-handel. 

Du finder vores certifikat her

 

Energi- og CE-mærkede vinduer

Alle vores vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC leveres med 10 års garanti, samtidig er alle vores produkter energi- og CE-mærkede

Vinduer og døre fra JNA Vinduer & Døre A/S er CE-mærket og testet af Teknologisk Institut, det er din sikkerhed for, at vores vinduer og døre lever op til de gældende lovkrav.

Alle vores produkter lever op til gældende regler, og der kan foretages energiberegninger på alle ordrer.
Du kan læse mere om energivinduer på www.energivinduer.dk

 

Ingen forudbetaling

Når du bestiller dine nye vinduer og døre hos JNA, betaler du først for din ordre, når den afsendes fra fabrikken. Du skal altså ikke foretage nogen forudbetaling på din bestilling.

Vi opkræver først beløbet fra det valgte kreditkort, når fakturering og afsendelse finder sted.

Du kan vælge at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA eller  Mastercard, og betalingen sker via. en sikker og godkendt forbindelse, gennem vores betalingsudbyder, ePay. 

 

Sikker og tryg rådgivning - gratis...

Hos JNA Vinduer og Døre lægger vi stor vægt på, at vores kunder får top rådgivning og service. Vi vil sikre os, at du er informeret om hele processen fra tilbud til levering, så du undgår skuffelser og uforudsete udgifter. Kontakt en af vores erfarne konsulenter og få eksperthjælp, inden du køber nye vinduer og døre.

Vi hjælper gerne med rådgivning og ekspertise, og får du brug for det, kan vi selvfølgelig også lave et tilbud til dig, så er du helt sikker på, at alt er, som det skal være.

 

Kontrolopmåling eller konsulentbesøg?
Skal du bruge hjælp til vinduesopmåling?

Vil du være helt sikker på at få taget de rigtige mål? Vi hjælper dig med opmålingen på dine nye vinduer og døre. Vores opmålingsservice dækker 80% af landetl. Læs mere om kontrolopmåling.

 

Landsdækkende montageservice 
Vinduer og døre lige som du ønsker det

Når du køber vinduer og døre hos JNA, kan du vælge at bestille montage sammen med din ordre. I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi at hjælpe med opmåling og montage. NSF Byggeentreprise er specialister i montering af vinduer og døre, og har igennem de seneste 10 år målt og monteret tusindvis af vinduer og døre. Læs mere om montagen her

 

Lige som du ønsker det!
Vinduer og døre lige som du ønsker det

Du har masser af muligheder for at tilpasse vores vinduer og døre, lige efter dine ønsker og mål. Du designer selv på hjemmesiden og vælger model, mål og evt. tilvalg, herefter modtager du hurtigt et tilbud fra én af vore konsulenter, og I aftaler sammen det videre forløb.

 

Topklasse finish 
Vinduer og døre med topklasse finish

Inden dine nye døre og vinduer forlader fabrikken males de omhyggeligt. Vores top moderne maleanlæg sikrer en ensartet og flot finish som svarer til, hvis du selv havde malet vinduerne 7 gange med almindelig håndkraft.

Alle vores vinduer og døre imprægneres grundigt mod råd og svamp inden selve male processen påbegyndes. Denne proces er med til at sikre, at du får nogle vinduer og døre, som kan holde i rigtig mange år.

 

Garanti og tryghed

Vi har siden starten i 1991 lagt vægt på at producere vinduer og døre i en god kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derfor kan vi tilbyde særdeles fordelagtige garanti- og serviceordninger på vores vinduer og døre. JNA giver som standard 10 års garanti på vore vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC. Ønsker du at vide mere om vores garantiordninger, kan du læse mere her...

 

God økonomi - så holder garantien

Vinduer og døre er et langvarigt forbrugsgode med flere års garanti, og det er derfor relevant som forbruger, at undersøge historikken bag det selskab du handler vinduer og døre hos for ikke at ryge ind i problemer med garantien.

Siden finanskrisen er ca. halvdelen af de danske vinduesproducenter lukket. Mange kunder kom i klemme med produktgarantier der ikke længere var gyldige. Det kan derfor altid betale sig at undersøge vinduesfirmaets historik grundigt på Internettet, inden du handler nye vinduer og døre.
JNA er grundlagt i 1975 og vi giver 10 års garanti.

 

Medlem af Byg-Garanti & Dansk byggeri

JNA Vinduer og døre er medlem af Byg Garanti, der sikrer private forbrugere et økonomisk sikkerhedsnet, hvis der skulle opstå fejl eller mangler ved det håndværksmæssige udførte arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

Læs mere om vilkår og hvordan du er sikret med Byg Garanti.   

 

Når du vælger vores vinduer og døre får du blandt andet:

  • 10 års produktgaranti på alle produkter i træ, træ/alu og PVC

  • 5 års produktgaranti på energiruder (alle ruder er energiruder)

  • Vinduer og døre, som opfylder de højeste energikrav

  • Vinduer og døre, som er testet af Teknologisk Institut

  • Vinduer og døre, som er CE-mærket

  • Løbende udvikling og kvalitetskontrol i produktionen