Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Palævinduer

Palævinduer

Palævinduer er klassiske vinduer med sprosser, som bevarer den oprindelige stil på ældre huse. Giv din bolig nyt liv med skræddersyet vinduer og døre fra JNA. 

Palævinduer – udadgående sidehængte vinduer med sprosser

Palævinduer fra JNA er vinduer i høj kvalitet. Selve modellen minder meget om det klassiske bondehusvindue. Et palævindue åbnes udad med et greb eller anverfer, vinduet er modstandsdygtigt overfor det danske klima.

Alle vinduer leveres med en bundliste i aluminium, der sikrer en lang levetid og lav vedligeholdelse. Palævinduer fås både i fyrretræ og træ/alu.

Alle vores vinduer er naturligvis energimærkede og CE-godkendte, men vælger du at købe et sidehængt vindue hos JNA, er du samtidig garanteret sidehængte vinduer med ekstra høj finish, forbedret indbrudssikring og endnu bedre energiegenskaber. Læs mere om vores produktserier her.

Se muligheder for udformning og materialer for palævinduer herover. Design selv og se pris straks efter du har udfyldt dine specifikationer. Du er også velkommen til at kigge ind i én af vores butikker, eller kontakte os pr. mail eller telefon. Tøv ikke - vi har mere end 40 års erfaring og vil meget gerne hjælpe med at finde det helt rette palævindue til dig.