Hvad betyder vores netrabat for dig, når du handler hos os?

Hos JNA Vinduer & Døre tilbyder vi dig høj kvalitet og god kundeservice. Vi fører et stort udvalg af flotte vinduer og døre efter mål og ønsker, som du selv specificerer på vores hjemmeside. Således har vi nemlig mulighed for at give dig vores gode netrabat, som du får, når du selvbetjent gennemfører bestillingen af dine nye vinduer og døre på vores hjemmeside.


Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye vinduer og døre. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre.

Sådan får du netrabat på dine nye energirigtige vinduer og døre

Netrabatten får du helt enkelt, når du vælger at placere din ordre via vores hjemmeside. Vores online selvbetjeningsløsning gør nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre, når de fordyrende mellemled er skåret fra. Du sparer derfor penge på selv at foretage din opmåling med vores nemme step-by-step guide, du undersøger specifikationer og gældende lovkrav med vejledning fra vores informationssider og finder inspirationen til de vinduer og døre der passer til dit projekt, i vores mange flotte kundecases.

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent online på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores netrabat og handler derfor til grundprisen. Vi sidder klar til af hjælpe dig på jna@jna.dk, hvor vi sørger for:

·         Professionel opmåling hos dig

·         Vejledning i produktvalg

·         Sikring af at gældende lovkrav overholdes i dit projekt

·         Bestilling og kvalitetssikring

·         At du ikke har nogen ekstra omkostninger i tilfælde af bestillings- og opmålingsfejl

·         Opfølgende efter-service

Få det som du vil have det: Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå netrabatten og samtidig få hjælp til montagen.