Hvad betyder vores netrabat for dig, når du handler hos os?

Hos JNA Vinduer & Døre tilbyder vi dig høj kvalitet og god kundeservice. Vi fører et stort udvalg af flotte vinduer og døre efter mål og ønsker, som du selv specificerer på vores hjemmeside. Således har vi nemlig mulighed for at give dig vores gode netrabat, som du får, når du selvbetjent gennemfører bestillingen af dine nye vinduer og døre på vores hjemmeside.


Små detaljer gør en stor forskel for kvaliteten

Vi producerer dine nye vinduer og døre i nordisk kvalitetsoptimeret kernefyrretræ, træ/aluminium eller i PVC alt efter dine ønsker og præferencer.

Ved selv at stå for bestillingsprocessen kan vi sørge for, at du får den gode netrabat på din ordre. Det betyder nemlig at vi, i forhold til eksempelvis byggemarkeder og tømrermestre, kan fjerne de dyre mellemled og give dig fordelen ved den prismæssige besparelse. Det kan vi dog udelukkende gøre, når bestillingen gennemføres selvbetjent på vores hjemmeside.

Du kan selvfølgelig fortsat bestille hjælp til både opmåling og montage af dine vinduer og døre, og er også du får selvfølgelig stadig den samme gode kvalitet som du kender.
Vinduer og døre bidrager med en stor betydning for din boligs æstetiske udtryk. Derfor er det essentielt at finde lige præcis den model, der passer til din bolig. Hos JNA Vinduer og døre får du ekstra egenskaber og detaljer, så som flot finish, forbedret indbrudssikring og energiegenskaber i top.

Ønsker du ikke at benytte vores netrabat, beder vi dig rette henvendelse på jna@jna.dk.