Produktet er tilføjet kurven

  

Montage

Vinduer og døre inkl. montage

Det har aldrig været nemmere…

Når du køber vinduer og døre hos JNA kan du umiddelbart efter du har gennemført din ordre, vælge at få et uforpligtende tilbud på montageopgaven.

Få et uforpligtende tilbud på montage

Efter du har gennemført din ordre, får du på kvitteringssiden mulighed for at bestille montage hos vores certificerede vinduesmontør med det samme. Du kan hele tiden se vejledende priser på montage i indkøbskurven.

Du kan også gå direkte til vor montagepartners hjemmeside og undersøge priser: Klik her for at komme til montagepartnerens side

Har du i stedet mod på at montere dine vinduer og døre selv, så se vores 'gør-det-selv' monteringsguide til vinduer og døre her.

Montage-tilbud omfatter:

Montage tilbud omfatter udtagning, isætning, justering, isolering, bagstop og udvendig fuge. Det forudsættes at der monteres i normal arbejdshøjde, dvs. stueplan. Ved behov for indvendigt arbejde, montage på 1. sal eller højere, ved leje af lift mv., udarbejdes et særligt tilbud på dette. Er du interesseret i et montage tilbud, sætter du blot kryds i afkrydsningsfeltet “ja tak, til montage tilbud” når du foretager din bestilling.

Bemærk: JNA er ikke en del af en evt. montageopgave.

Montering i topklasse

- Vi lukker ikke det dårlige vejr ind mens vi skifter vinduerne!

“Vores professionelle montører sørger for at det hele klapper.
Montørerne arbejder i et rum ad gangen og slukker naturligvis for varmen imens de arbejder. Når vinduerne er færdigmonteret, tænder han for varmen igen og så rydder han selvfølgelig også op efter sig inden han kører”

Niclas Frederiksen
Indehaver af NSF Byggeentreprise