Produktet er tilføjet kurven

  

Montage

Vinduer og døre inkl. montage

Det har aldrig været nemmere…

Når du køber vinduer og døre hos JNA kan du vælge mellem, at bestille montage umiddelbart efter du har gennemført din ordre eller vælge at få et uforpligtende tilbud på montageopgaven.

1Bestil montagen på nettet

- efter du har gennemført din ordre, får du på kvitteringssiden mulighed for at bestille montage hos vores certificerede vinduesmontør med det samme. Du kan hele tiden se priser på montage på varekortet.

2Bestil et tilbud på montage

- du kan vælge blot at bestille et uforpligtende tilbud på montageopgaven. Link findes nedenfor.
Montage af dine vinduer og døre udføres af professionelle og erfarne montører i stort set hele landet.

Andre muligheder

Du kan også gå direkte til vor montagepartners hjemmeside og undersøge priser: Klik her for at komme til montagepartnerens side

Har du i stedet mod på at montere dine vinduer og døre selv, så se vores 'gør-det-selv' monteringsguide til vinduer og døre her.

Montage-tilbud omfatter:

Montage tilbud omfatter udtagning, isætning, justering, isolering, bagstop og udvendig fuge. Det forudsættes at der monteres i normal arbejdshøjde, dvs. stueplan. Ved behov for indvendigt arbejde, montage på 1. sal eller højere, ved leje af lift mv., udarbejdes et særligt tilbud på dette. Er du interesseret i et montage tilbud, sætter du blot kryds i afkrydsningsfeltet “ja tak, til montage tilbud” når du foretager din bestilling.

Bemærk: JNA er ikke en del af en evt. montageopgave.