40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vi planter klimatræer

JNA har i 2022 doneret 220 klimatræer som vil hjælpe med at optage CO2 i luften og omdanne det til glukose, i løbet af træernes levetid vil det blive til i alt 1.100 tons CO2.

Køber du i perioden d. 23. – 30. september, så donerer vi et klimatræ. 

Vinduer og døre med reduceret klimapåvirkning

Hos JNA Vinduer & Døre har vi et ønske om at gøre vores produktion så bæredygtig som muligt, for bedre at passe på vores natur og klima.  

Vi anvender f.eks. Hydro REDUXA lavmissionsaluminium, som bliver fremstillet ved hjælp af bæredygtige energikilder og derfor har sænket udledningen per kilo til under en fjerdedel af gennemsnittet. For vores produktion af vinduer og døre betyder det 2,468.98 tons mindre CO2 udledning årligt. Ønsker du mere information om Hydro REDUXA – se her.

Hvorfor plante et træ?

Træer anses som en af de mest effektive måder at reducere CO2, da de hvert år optager en stor mængde og omdanner til glukose. De klimatræer der bliver plantet er danske grantræer, fordi de vokser hurtigt binder de derfor CO2 mere effektivt.  

Vidste du?

Alle træerne der plantes er danske træer. Det er er i modsætning til mange andre træer, der importeres fra udlandet. Det er med til at sikre den mest bæredygtige løsning. 

Du kan læse mere om klimatræerne her.