Hvad er Hydro REDUXA?  

Hydro REDUXA er et lavemissionsaluminium, som bliver produceret gennem en ny teknologi ved hjælp af bæredygtig energi, vind, vand og sol, derved bliver fremstillingen af aluminium mere ren og giver et lavere CO2 udslip.


Bæredygtige vinduer og døre  

Hos JNA har vi et stort ønske om at gøre vores produktion så bæredygtig og miljøvenlig som overhovedet muligt, for at bidrage til at passe bedre på vores klima. Derfor er vi begyndt at anvende Hydro REDUXA aluminium i alle vores vinduer og døre, vi anvender aluminium i alle glaslister, samt til den aluprofil som bliver monteret på vinduer og døre i træ/alu.  

Vi kan derfor ikke undgå at bruge aluminium i vores produktion, men vi kan vælge at bruge det aluminium som er fremstillet på bæredygtigvis, og det er Hydro REXUDA.  

Hydro REDUXA har sænket CO2 udledningen per kilo til under en fjerdedel af gennemsnittet på verdensplan.

2,468.98 tons mindre CO2 udledning årligt  

Når JNA anvender Hydro REDUXA lavemissionsaluminium, reducerer vi CO2 udledningen med 53% for produktion af det aluminium vi bruger i forbindelse med produktion af vinduer og døre. Det betyder årligt 2,468.98 tons mindre CO2 udledning.  
JNA har et ønske om at minimere vores klimaaftryk, og belaste mindst muligt i forbindelse med fremstillingen af nye vinduer og døre. Vi arbejder derfor altid for at finde alternative måder at fremstille materialer på, for at produktionen er mest bæredygtig.