Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

  

Benyt dig af håndværkerfradraget! 

Skal du have monteret nye vinduer og døre? Benyt dig af håndværkerfradraget i 2020. Få professionelle montører til at klare arbejdet for dig. Læs mere om håndværkerfradrag, hvor meget du kan fratrække og om reglerne herfor. Se her, hvad du kan trække fra, og hvor meget det egentligt koster at få monteret nye vinduer og døre.

 

Håndværkerfradrag, bolig-jobplanen eller boligfradraget - Kært barn har mange navne, men der er tale om et og samme initiativ fra regeringens side. Nemlig at gøre det lettere for den enkelte familie, at købe sig til serviceydelser og håndværkerhjælp.

I 2020 er det muligt at få et fradrag for håndværkerydelser til en lang række opgaver og renoveringsprojekter på op til 12.500 kr. pr. person over 18 år i en husstand.

 

Benyt håndværkerfradraget

I 2020 er der en bred vifte af ydelser, hvortil man kan benytte håndværkerfradraget. Herunder eksempelvis energirenovering, maler arbejde og ekstra isolering. At udskifte gamle vinduer med nye energirigtige vinduer, er med den nye finanslovsaftale fra 2018, også fradragsberettiget.

Husk - arbejde udført i 2019 skal indbrettes senest d. 1. maj 2020.

Sådan gør du - nemt og enkelt

 • Log-in på Tast Selv
 • Indtast hver betaling for sig uden moms
 • Oplysningerne overføres automatisk til din årsopgørelse

Se vejledningen til håndværkerfradrag hos SKAT

Tjekliste for håndværkerfradrag

 •  Fradrag til arbejdslønnen
 •  12.500 kr. pr. person over 18 år
 •  Gælder alle boligtyper
 •  Indberet arbejde udført i 2019, senest d. 1. maj 2020
 •  Fradrag kræver faktura

Hvad får du ud af håndværkerfradraget?

Du skal være fyldt 18 år for at kunne benytte håndværkerfradraget. Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi er de eneste som kan dele fradraget. Det er vigtigt at huske, at fradraget kun dækker arbejdslønnen, i forbindelse med det arbejde der bliver udført. Der skal derfor også gives en faktura, og den skal betales elektronisk.

Håndværkerfradraget gives som et ligningsmæssigt fradrag på din selvangivelse. Det svarer til, at du kan fradrage omkring 26% af lønudgiften til din håndværker. Hvis du får håndværkerydelser svarende til det maksimale på 12.500 kr. vil den egentlige besparelse være omkring 3.400 kr. Procenten kan varriere fra kommune til kommune.

Udover fradraget på selve montagen, reducerer du også din varmeregning, når du monterer nye energivenlige vinduer og døre.

Vidste du, at du også kan bruge håndværkerfradraget til dit sommerhus?

Du kan benytte håndværkerfradraget i både dit hus, sommerhus eller lejebolig. Hvis sommerhuset trænger til at få nye vinduer, kan du således også bruge håndværkerfradraget der. Det er blot vigtigt at huske, at det årlige fradrag på 12.500 kr. kun kan bruges én gang, så hvis du skal have arbejde udført i både dit hus og sommerhus, skal du selv sørge for fordelingen. Her er det ligeledes muligt at bruge ægtefællers fradrag, også selvom han/hun ikke står som ejer af sommerhuset, hvis blot I er gift på det tidspunkt, hvor arbejdet bliver udført.

Hvad koster det, måske det
er billigere end du tror?

 

Hvad koster det egentligt at skifte vinduerne og dørene i et hus? Det kan virke som et uoverskuelig projekt, men vi kan give dig et komplet tilbud efter dine ønsker og behov. Bestil et uforpligtende tilbud på både montage og nye vinduer og døre hos vores vinduesrådgivere allerede i dag.


Priseksempel

Nye vinduer og døre til et gennemsnitligt 1-plans parcelhus i træ/alu 3-lags Clima+ energi A glas.

Priseksempel indeholder følgende produkter:

 •  1 Topstyret vindue med råglas til badeværelse mål:119x119
 •  6 Topstyret vinduer mål: 119x119
 •  1 Dobbelt terrassedør 2 ruder mål: 149x212
 •  1 Facadedør 3 ruder mål: 95x212
 •  1 Facadedør 1 fyldning 1 rude mål: 89x205

I alt 38.201 kr.*

*Prisen kan variere alt efter tilvalg.

Standard montage tilbuddet indeholder:

 •  Udtagning af gamle vinduer og døre
 •  Rensning af lysninger
 •  Montering af nye vinduer og døre – Isoleres og fuges

I alt 14.493 kr.

I alt for nye vinduer, døre og montage: 52.694 kr.

Hvis I i husstanden bor to personer over 18 år, kan I trække hele montagen fra i håndværkerfradraget. En besparelse på omkring 4.060 kr.

Tilbuddet ender derfor på:

48.634 kr.

Få monteret nye vinduer og døre uden at løfte en finger

Bestiller du nye vinduer og døre hos JNA, tilbyder vi også professionel opmåling og montage. Du kan bestille det hele et sted, og derved undgå besværet med selv at kontakte vinduesmontører. Vi samarbejder med NSF Byggeentreprise. De har stor erfaring i at montere vinduer og døre i private hjem. Du kan derfor være sikker på, at arbejdet bliver flot udført.

Ønsker du professionel montage af dine nye døre og vinduer? NSF Byggeentreprise klarer al arbejdet, de udtager de gamle vinduer og døre, sætter de nye i, isolerer og fuger. Under hele arbejdet sørger vores montører for at dække af og lukke for varmen. De er hurtige og effektive, og rydder selvfølgelig op efter sig, når de er færdige.

Vælger du professionel montage, er arbejdslønnen fradragsberettiget.

Læs mere om montage fra NSF Byggeentreprise her

Se udvalget

Op til 30% netrabat på vinduer og døre!
Altid gratis fragt på din ordre uanset mængde!*

*Gælder DK fastland og brofaste øer

Se alle vinduer herSe alle døre her