40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Friskluftventil til vindue og dør

Med friskluftventiler til vinduer og døre forbedrer du dit indeklima. Friskluftventiler hjælper med udluftningen i rum, hvor der ofte opstår fugt og kondens som for eksempel i dit badeværelse og dit soveværelse.


Hvorfor bør du vælge friskluftventiler til vinduer og døre?


For at være sikret et sundt indeklima, skal du jævnligt lufte ud i din bolig. Fugt og kondens opstår ofte i rum som badeværelse, tørrerum og soveværelse, men i alle rum hvirvles også støv rundt. Hvis din bolig ikke bliver luftet ordentligt ud, forlader støv og fugt aldrig dit hus, og det er hverken sundt for din bolig eller dig.

Særligt i ældre boliger anbefales det, udover udluftning, at montere friskluftventiler og lade dem være åbne.

Friskluftventiler i vindue og dør giver dit hus mulighed for at ”ånde”, også når du ikke har vinduer og døre åbne. I alle døre og vinduer, med undtagelse af indadgående døre og fastkarmsvinduer, kan monteres friskluftventiler.

Friskluftventiler fra JNA er meget brugervenlige. Både åbne- og lukkefunktioner er lette at betjene, og luftventilerne giver bevisligt et godt indeklima.

Kontakt os eventuelt for mere information om vores friskluftventiler.