40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Sideparti 1 fyldning 1 rude

Varenummer: SP0100

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Ingen straksbetaling
  • Energimærket
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål døren eller vinduet laves i. Altså højde x bredde, fra den ene karm til den anden.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at du kan komme frem til karmmålet, skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. På den måde er der plads til fugen mellem vinduet/døren og væggen.

cm
cm

Mål nemt op

Klik her og se hvordan du måler op til dine nye vinduer og døre.

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Vælg materiale type her. På de fleste produkter kan du vælge imellem fyrretræ eller træ/aluminium. Vores fyrretræ og træ/alu elementer er produceret i skandinavisk kvalitets træ med en kerneandel på minimum 90%.

Platform
Optima
Glas
Intet glas
0,00 kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. Læs mere om de gældende energikrav her

Farve
Indvendig farve 0,00 kr
Standard hvid RAL9010
Udvendig farve 0,00 kr
Standard Hvid RAL9010
0,00 kr
Indvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Profil
Softline profil
0,00 kr

Vælg imellem softline eller classic profil på den idnvendige side af karm og ramme. Vores softline profil er med afrundede vinkler og giver et moderne og stilrent udtryk. Classic profilen er med udfræsning og giver et lidt mere klassisk udtryk

Fyldning
Softline fyldning: Glat udvendig/indvendig
0,00 kr
Dørtrin
Dørtrin i glasfiber (lavt)
0,00 kr

Valget af dørtrin afhænger af ofte af de resterende elementer i boligen og individuel smag. Alle vores dørtrinsmodeller overholder de gældende krav om maksimumhøjde.

* Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Glaslister
Indfarvet alu-bundglasliste
0,00 kr

Vælg imellem bundglaslister i blank aluminium eller indfarvet aluminium. Bundglaslister sikrer at vandet ledes væk fra vinduet og ikke samler sig i bunden.

Bundramme
Enkelt bundramme
0,00 kr

Enkelt eller dobbelt bundramme.

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00 kr
Product Bottom Image

Sideparti 1 fyldning 1 rude

Varenummer: SP0100

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Et minimalistisk sideparti


Her ser du vores sideparti med 1 fyldning. Det er en enkelt løsning, med fokus på det minimalistiske. Med sin enkelthed, passer sidepartiet både sammen med detaljerige elementer, men også sammen med elementer, der ligeledes er enkelte.

Med vores produktkonfigurator har du mulighed for at skræddersy sidepartiet, så det passer lige til dine behov og til din smag. Du kan vælge og tilvælge forskellige detaljer, der har med funktionalitet og æstetik at gøre. Vælg, om det skal laves af det mere klassiske træ, eller om det skal laves af det næsten vedligeholdelsesfri træ/alu. Vælg også, hvilken farve det skal være, og om det skal være én farve indvendigt og en anden udvendigt, eller om det skal være ensfarvet. Vælg derudover imellem en masse forskellige farver. Du kan få svenskrød, frederiksberggrøn, cremehvid og flere andre. Med vores produktkonfigurator har du altså masser af muligheder!

Har du brug for rådgivning, kan du kontakte os her. Så hjælper vi dig på vej.

Har du ikke lyst til selv at måle op? Så kan du bestille professionel opmåling her.

Kategorier:

Primær kategori - Yderdøre
Sekundær kategori - Sidepartier

Oversigt

Grundpris 3.465,75 kr. Webpris (35%) Læs mere om webpris -1.213,01 kr. Din pris 2.252,74 kr.
stk.
Sideparti 1 fyldning 1 rude
3.465,75 kr. 2.252,74 kr.
Forventet levering:
Uge 25
(17/06 - 21/06)

Ønsker du at få prismatch?

Prismatch her
Pricematch