40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Prismach hos JNA Vinduer & Døre

Få altid de bedste priser

Hos JNA Vinduer & Døre skal du aldrig betale mere end nødvendigt for god kvalitet.

Derfor tilbyder vi at matche prisen, hvis du mod forventning skulle finde et tilsvarende produkt med samme gode garantier billigere hos en anden danskejet online webshop.

Du kan dermed trygt købe dine nye vinduer og døre hos os.

Vi tilbyder prisgaranti ved at matche priser fra andre danske online virksomheder, forudsat at det ønskede produkt er sammenligneligt med hensyn til dimensioner, materiale osv., og at den pågældende pris er aktuel.

Vi matcher ikke:

  • Priser fra tidligere kampagner eller med tilbagevirkende kraft.
  • Tilbud fra fysiske butikker.
  • Forskelle i garantiperioder, hvor vi kræver en garantiperiode på 12 år for træ/aluminium og 10 år for PVC og træmaterialer.

Hvad skal du gøre, hvis du finder det billigere?

  • Ønsker du at få prismatchet et tilbud på flere elementer, er du velkommen til at sende en mail til jna@jna.dk hvor du vedhæfter dokumentation (skærmprint) eller PDF med et tilbud. Derudover er det vigtigt priserne stadigvæk er gældende når vi yder prismatch, derudover tages der højde for forskellige fragtpriser som indgår i matchet.
  • Ønsker du at få matchet prisen på et enkelt produkt, kan du finde det produkt du ønsker at få prismatch på, klik på ’Prismatch knappen’, som fremgår under prisen. Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige rådgivere kontakte dig, når vi har haft mulighed for at kigge på din forespørgsel.
Find knappen under prisen på produktsiden