40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Bestil nu og få fri opmåling

- Vi har gjort det enkelt

Sådan gør du:
 

1) Bestil professionel opmåling
2) Efter opmåling kan du trygt bestille med kontrolleret mål, hvor vi trækker opmålingens prisen fra din ordre
3) Som en bonus tilbyder vi samme kampagne for dig, som da du bestilte din opmåling

Bestil professionel opmåling

Har du ikke selv mod på at måle op til dine nye vinduer og døre? I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi, at hjælpe dig trygt i gang med dine nye vinduer og døre med opmålingsgaranti.
 
Bestil opmåling og lås netrabatten
Når du bestiller din opmåling vil vi gerne sikre at du som kunde selvfølgelig får gavn af den netrabat du ser på vores hjemmeside.
Derfor har vi sørget for, at din netrabat låses fra du bestiller din opmåling – du skal altså ikke bekymre dig om, om din rabat risikerer at ændre sig mens vi måler op til dine nye døre og vinduer. Læn dig trygt tilbage og lad os klare opmålingen for dig.

Du kan herunder bestille en professionel opmåling, som samtidig hæfter for at målene også er korrekte.
 
 1. Når du har udfyldt formularen, sendes du videre til et sikkert betalingsvindue, hvor du kan gennemføre din ordre.
 2. Når ordren er gennemført, kontaktes du af NSF Byggeentreprise, hvor I sammen aftaler det videre forløb.
 3. Du får besøg af en professionel opmåler fra NSF
  Byggeentreprise.
 4. NSF Byggeentreprise hæfter for at de angivne mål er korrekte, så du kan være helt sikker på at kunne foretage en korrekt bestilling af dine nye vinduer og døre.

Når opmåliongen er foretaget, vil du modtage et tilbud på de opmålte elementer. NSF Byggeentreprise hæfter for at de angivne mål er korrekte, så du kan være helt sikker på at kunne foretage en korrekt bestilling af dine nye vinduer og døre. NSF Byggeentreprise er autoriserede montører og specialister inden for vinduer og døre. De har igennem de seneste 10 år målt op og monteret tusindevis af vinduer og døre.


Bemærk: Ved opmåling yder vi målgaranti på vinduer og døre. Det betyder at elementer med forkerte mål ombyttes uden beregning.
Målgaranti dækker ikke evt. tabt arbejdsløn eller andre udgifter i forbindelse med fejl på leverancen. NSF Byggeentreprise dækker ikke eventuelle udgifter til eksterne håndværkere. Skal du bruge en anden montør end NSF, anbefaler vi dennes tilstedeværelse under opmålingen.


OBS! Det er afgørende at du indtaster det præcise antal enheder, som du ønsker at bestille opmåling til. Dette er vigtigt for at kunne opnå målgaranti samt for at vores samarbejdspartner kan afsætte en passende og korrekt tidsramme for besøget hos dig.

Eksempel: Ønsker du opmåling til 10 elementer skal du altså taste "10" i feltet herunder. Ønsker du en opmåling til 2 elementer skal du indtaste "2".

Bestil opmåling

Total pris inkl. moms:799 DKK
Moms udgør:159,80  kr DKK

Få hjælp til montage

Ønsker du hjælp til montage, kan du nemt og bekvemt bestille et tilbud på montage hos det landsdækkende montagefirma NSF Byggeentreprise.

NSF er autoriseret montør af vinduer og døre og har gennem de sidste 10 år monteret tusindevis af elementer.
 
 1. Udfyld formularen. Indtast antal elementer og beskriv kort om der er nogle særlig udfordringer ift. montageopgave
 2. Når ordren er gennemført, kontaktes du af NSF Byggeentreprise indenfor 8 hverdage, hvorefter i sammen aftaler det videre forløb.
 3. Du aftaler sammen med NSF Byggeentreprise, hvornår monteringen skal foretages, og du vil herefter få besøg af en professionel montør.
 4. Du modtager efter besøget en særskilt faktura fra NSF
  Byggeentreprise.

Hvad indeholder et montage tilbud?

Montagetilbuddet indeholder udtagning af gamle elementer, isætning af nye elementer, isolering, justering, bagstop og udvendige fuge.

Ved indvendigt arbejde, montering af elementer på 1. sal eller højere, hvor leje af lift kræves, får du et særligt tilbud på dette.