40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Hvad er Hydro REDUXA?  

Hydro REDUXA er et lavemissionsaluminium, som bliver produceret gennem en ny teknologi ved hjælp af bæredygtig energi, vind, vand og sol, derved bliver fremstillingen af aluminium mere ren og giver et lavere CO2 udslip.

Vinduer og døre med Hydro REDUXA

Hos JNA Vinduer & Døre har vi et stort ønske om at producere ansvarligt, for at bidrage til at passe bedre på vores klima. Derfor er vi begyndt at anvende Hydro REDUXA aluminium i alle vores vinduer og døre, vi anvender aluminium i alle glaslister, samt til den aluprofil som bliver monteret på vinduer og døre i træ/alu.  

Vi kan derfor ikke undgå at bruge aluminium i vores produktion, men vi kan vælge at bruge det aluminium, som er fremstillet ved hjælp at vedvarende energi, og det er Hydro REDUXA.   

Hydro REDUXA har sænket CO2 udledningen per kilo til under en fjerdedel af gennemsnittet på verdensplan.

2,468.98 tons mindre CO2 udledning årligt  

Når JNA anvender Hydro REDUXA lavemissionsaluminium, reducerer vi CO2 udledningen med 53% for produktion af det aluminium vi bruger i forbindelse med produktion af vinduer og døre. Det betyder årligt 2,468.98 tons mindre CO2 udledning.  
JNA Vinduer & Døre har et ønske om at minimere klimaaftrykket, og arbejder derfor hele tiden på at optimere den proces, hvorpå vores vinduer og døre bliver fremstillet, så den bliver så ansvarlig som muligt.