40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

JNA Vinduer & Døre - Grundlagt 1975

JNA Vinduer & Døre A/S har siden grundlæggelsen i 1975, sat fokus på at levere solide og gode produkter til de private danske boligejere. Ligeledes har virksomheden stor fokus på god kundeservice, stor kundetilfredshed og glade medarbejdere.


JNA - En del af Europas største vindueskoncern

Siden 2014 har JNA Vinduer & Døre været en del af en af Europas førende vindueskorncerner Inwido.

Inwidos ambition er at producere og udvikle vinduer og døre, med løsninger der passer til alle hjem samt at forbedre ikke blot boliger men også folks indendørs liv med nye vinduer og døre. 
Inwido har fokus på at skabe en langsigtet bæredygtig vækst, organisk og gennem opkøb, så de på den måde er sikre på at alle deres virksomheder klarer sig godt og sikkert på markedet. 

 For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

Siden JNA i 2014 blev en del af Europas største vindueskoncern har det yderligere styrket vores muligheder for at levere produkter af høj kvalitet direkte til private boligejere. Øget tilgang til know-how, indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling gør, at vi nu kan tilbyde private boligejere endnu bedre produkter til endnu bedre priser.

Stærk økonomi - vi er her også i morgen!

Virksomheden er 100% selvfinansierende uden finansielle forpligtelser over for bankerne. Virksomheden investerer løbende i udvikling og tiltag, som bringer os blandt de forreste med kvalitet, pris og energiegenskaber. JNA Vinduer & døre er kreditvurderet i klasse AAA.

Fra at være startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 1975, har virksomheden udviklet sig til at være en moderne fabrik og salgsorganisation, der arbejder internationalt og som i dag beskæftiger ca. 225 medarbejdere. De seneste 4 år er antallet af medarbejdere i Danmark steget med 100%!

Har du spørgsmål til virksomheden eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse og på gensyn!

JNA Vinduer & Døre A/S