JNA Vinduer & Døre - Grundlagt 1975

JNA Vinduer & Døre A/S har siden grundlæggelsen i 1975, sat fokus på at levere solide og gode produkter til de private danske boligejere. Ligeledes har virksomheden stor fokus på god kundeservice, stor kundetilfredshed og glade medarbejdere.


JNA - En del af Europas største vindueskoncern

JNA blev grundlagt i 1975 og har over 700 medarbejdere. JNA ejes af børsnoterede Inwido, som er Europas største vindueskoncern. Inwido er et naturligt hjem for regionens stærkeste virksomheder indenfor komfort, klima og sikkerhed. I 2019 omsatte Inwido for 6.6 milliarder svenske kroner og havde en drift-EBITA-margin på 9.7 procent. Koncernen har i alt 4400 medarbejdere med aktiviteter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

Siden JNA i 2014 blev en del af Europas største vindueskoncern har det yderligere styrket vores muligheder for at levere produkter af høj kvalitet direkte til private boligejere. Øget tilgang til know-how, indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling gør, at vi nu kan tilbyde private boligejere endnu bedre produkter til endnu bedre priser.

Stærk økonomi - vi er her også i morgen!

Virksomheden er 100% selvfinansierende uden finansielle forpligtelser over for bankerne. Virksomheden investerer løbende i udvikling og tiltag, som bringer os blandt de forreste med kvalitet, pris og energiegenskaber. JNA Vinduer & døre er kreditvurderet i klasse AAA.

Fra at være startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 1975, har virksomheden udviklet sig til at være en moderne fabrik og salgsorganisation, der arbejder internationalt og som i dag beskæftiger ca. 225 medarbejdere. De seneste 4 år er antallet af medarbejdere i Danmark steget med 100%!

Har du spørgsmål til virksomheden eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse og på gensyn!

JNA Vinduer & Døre A/S