JNA Vinduer & Døre - Grundlagt 1975

JNA Vinduer & Døre A/S har siden grundlæggelsen i 1975, sat fokus på at levere solide og gode produkter til de private danske boligejere. Ligeledes har virksomheden stor fokus på god kundeservice, stor kundetilfredshed og glade medarbejdere.


JNA - En del af Europas største vindueskoncern

JNA blev grundlagt i 1975 og har over 700 medarbejdere. JNA ejes af børsnoterede Inwido, som er Europas største vindueskoncern. Inwido er et naturligt hjem for regionens stærkeste virksomheder indenfor komfort, klima og sikkerhed. Koncernen har i alt 4400 medarbejdere med aktiviteter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

Siden JNA i 2014 blev en del af Europas største vindueskoncern har det yderligere styrket vores muligheder for at levere produkter af høj kvalitet direkte til private boligejere. Øget tilgang til know-how, indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling gør, at vi nu kan tilbyde private boligejere endnu bedre produkter til endnu bedre priser.

Stærk økonomi - vi er her også i morgen!

Virksomheden er 100% selvfinansierende uden finansielle forpligtelser over for bankerne. Virksomheden investerer løbende i udvikling og tiltag, som bringer os blandt de forreste med kvalitet, pris og energiegenskaber. JNA Vinduer & døre er kreditvurderet i klasse AAA.

Fra at være startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 1975, har virksomheden udviklet sig til at være en moderne fabrik og salgsorganisation, der arbejder internationalt og som i dag beskæftiger ca. 225 medarbejdere. De seneste 4 år er antallet af medarbejdere i Danmark steget med 100%!

Har du spørgsmål til virksomheden eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse og på gensyn!

JNA Vinduer & Døre A/S