JNA Vinduer & Døre - Grundlagt 1975

JNA Vinduer & Døre A/S har siden grundlæggelsen i 1975, sat fokus på at levere solide og gode produkter til de private danske boligejere. Ligeledes har virksomheden stor fokus på god kundeservice, stor kundetilfredshed og glade medarbejdere.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


JNA - En del af Europas største vindueskoncern

JNA blev grundlagt i 1975 og har over 700 medarbejdere. JNA ejes af børsnoterede Inwido, som er Europas største vindueskoncern. Inwido er et naturligt hjem for regionens stærkeste virksomheder indenfor komfort, klima og sikkerhed. I 2019 omsatte Inwido for 6.6 milliarder svenske kroner og havde endrift-EBITA-margin på 9.7 procent. Koncernen har i alt 4400 medarbejdere med aktiviteter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

Siden JNA i 2014 blev en del af Europas største vindueskoncern har det yderligere styrket vores muligheder for at levere produkter af høj kvalitet direkte til private boligejere. Øget tilgang til know-how, indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling gør, at vi nu kan tilbyde private boligejere endnu bedre produkter til endnu bedre priser.

Stærk økonomi - vi er her også i morgen!

Virksomheden er 100% selvfinansierende uden finansielle forpligtelser over for bankerne. Virksomheden investerer løbende i udvikling og tiltag, som bringer os blandt de forreste med kvalitet, pris og energiegenskaber. JNA Vinduer & døre er kreditvurderet i klasse AAA.

Nye udvidelser

I 2012 indviede virksomheden sit nye domicil med moderne kontorbygninger i Odense. Senest har vi taget en ny tilbygning til vores lager på 1100m2 i brug.

Mange nye arbejdspladser i DK !

Fra at være startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 1975, har virksomheden udviklet sig til at være en moderne fabrik og salgsorganisation, der arbejder internationalt og som i dag beskæftiger ca. 225 medarbejdere. De seneste 4 år er antallet af medarbejdere i Danmark steget med 100%!

Har du spørgsmål til virksomheden eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse og på gensyn!

JNA Vinduer & Døre A/S