40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Energiforbedringer der gavner både din bolig og økonomi

Der er ofte mange penge at spare på varmeregningen ved blot få energiforbedringer.
Det er ikke blot en økonomisk fordel men også med omtanke for miljøet og vores klimaudledning.

Få tips og tricks til hvordan du kan energiforbedre din bolig, så den er klar til næste vinter. 

Energirenoveringer der betaler sig!

De energiforbedringer der giver den største besparelse, er typisk:

 • Udskifte din varmekilde hvis du har olie eller gasfyr
 • Skifte til energirigtige vinduer
 • Efterisolere ydervæggen eller loftet
 • Installere et ventilationsanlæg eller varmegenvinding

På denne side vil vi udelukkende koncentrere os om, de energiforbedringer der omhandler vinduer og døre, da det er det område, hvor vi er eksperter.

Hvornår kan det betale sig at skifte vinduer?

Hvis dine vinduer og døre isolerer dårligt, vil det gå ud over din varmeregning, Statens Byggeforsikringsinstitut vurderer, at størstedelen af danskernes huse kan reducere varmeregningen med op til 30% ved energiforbedringer herunder blandt andet at få skiftet til energirigtige vinduer.

Hvornår det kan betale sig at investere i nye vinduer og døre er en vurdering, hvor flere ting spiller ind, blandt andet om selve træet er råddet, om vinduerne er utætte eller har de blot en dårligere isoleringsevne samt hvor mange lags glas der er i mm.

En almindelig villa med vinduer fra 60’erne på 140 m2, vil kunne få en årlig besparelse på omkring 3800 kr. ved at skifte til nye energirigtige vinduer og døre. Beregningen er fra energivinduer.dk 

Du kan prøve beregne din energibesparelse her 

Der hurtigt være mange penge at spare ved at udskifte gamle vinduer og døre, for at få den fulde besparelse er det selvfølgelig vigtigt, at alle vinduer og døre i hele boligen skiftes på samme tid.

Hvad får du ud af at skifte vinduer?

Alle vinduer og døre kommer til et punkt, hvor de ikke kan mere, og det er en stor udgiftspost at få nye vinduer og døre, så hvad får du ud af investeringen?

Udover det helt åbenlyse, at spare penge på varmeregningen hvilket giver en økonomisk gevinst, så får du også et langt bedre indeklima, og du undgår gener som træk og kuldebroer.

Har du vinduer og døre i træ, hvor træværket har set bedre dage, så sparer du også, med nye vinduer tid på vedligeholdelse, især hvis du vælger det mere vedligeholdelsesfri materiale træ/alu.

Vores vinduer og døre i træ/alu har en tynd aluminiumsprofil yderst, som beskytter vinduet mod vejr og vind, så du slipper for at finde malerpenslen frem og levetiden på vinduet forlænges.

Gør en forskel her og nu!

Har du ikke penge til nye vinduer og døre, kan du sagtens lave energiforbedringer her og nu. Du kan gøre din bolig vinterklar og med simple tiltag nedbringe din varmeregning.

 • Tjek tætheden i din bolig
  Vær ekstra opmærksom de dage det blæser fra forskellige retninger, mærk med hånden ved vinduerne, ydervæggen og lofterne, om du kan mærke at det trækker ind, gå systematisk gennem din bolig.

 • Tjek dine vinduer og døre
  Ofte kan små justeringer gøre dine vinduer og døre med tætte, det kan være at justere hængslerne, udskifte tætningsbåndet samt sørge for at malingen altid beskytter træet. Det er også en god idé at tjekke fugerne og gummilisterne om de er intakte eller trænger til udskiftning. Læs flere gode råd om vedligeholdelse af dine vinduer her

 • Tjek dit varmeanlæg
  Få justeringer i indstillingerne kan sommetider være energibesparende så du kan spare på varmen.

Skræddersyet til dine ønsker og behov

Er du blevet nysgerrig omkring nye energirigtige vinduer og døre til dit hjem, så tager vi meget gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med dit vinduesprojekt på både telefon og chat.

Hos JNA Vinduer & Døre finder du et stort udvalg af energirigtige vinduer og døre i forskellige designs, du kan vælge den model som passer bedst til din bolig og tilpasse den dine behov ned til mindste detalje og mål, så er du klar til at spare på varmen til vinter.