40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Bliv inspiretet af Familien Hougaards boligprojekt

Da Diana i sin tid købte huset sammen med sin mand, var det langt fra den bolig, som familien gik og drømte om. Huset trængte til en make-over og de gamle vinduer trængte i den grad til at blive skiftet. Potentialet var til gengældt stort for det næsten 200 kvm. hus og familiens renoveringsprojekt gik i gang.

”Huset var egentlig i fin stand og til at flytte ind i, men det var slet ikke vores stil. Desuden trængte isoleringen til en markant forbedring - og de gamle vinduer var slidte og utætte.”

Som de fleste andre vinduesprojekter startede familien også med at få målt op til de nye vinduer. Og med en kæreste som er uddannet tømrer, er det en nem opgave at gå til.

”Min kæreste og hans far er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, så de stod både for opmåling og montage af vores nye vinduer”

Diana og hendes mand bestilte deres nye vinduer på hjemmesiden, hvor de selv kunne skræddersy efter mål, ønsker og behov.

”Vi valgte at købe vinduerne gennem JNA fordi du får kvalitetsvinduer til en fin pris - og det var nemt at bestille på hjemmesiden. Vi startede med at bestille til stuen, men blev så glad for resultatet, at vi valgte JNA vinduer til hele huset.”

Ved at vælge sidehængslet vinduer til hele huset formår Diana og hendes mand at skabe en rød tråd gennem indretningen og samtidig har de haft mulighed for at tilføje fag og tilpasse mål, som hvert vindue passer til det enkelte rum.

Med valget på dannebrogsvinduet til førstesalen kan familien lufte ud i de øverste vinduer uden at være nervøs for børnenes sikkerhed.

Selve montagen stod de også selv for. De samlede familiens mænd og gik i gang med projekt ’nye vinduer’. Med en mand som tømrer og en far som bygningskonstruktør var det ingen sag.

 

”I dag har hele huset fået en totalrenovering og vi mangler kun et badeværelse for at nå i mål. Her skal der også et nyt vindue til – og det skal også denne gang være fra JNA.”

Tre børn kræver sin plads og på grund af gennemgribende renoveringen og den store indsats fra familie og venner står familien på 5 i dag med drømmehuset, hvor der er masser af plads til at boltre sig. Det oprindelige hus er udvidet med store hvide linjer og flotte nye energivenlige vinduer, som lukker lyset ind og skaber et godt indeklima for de fem familiemedlemmer.

Renovering?

Skal du selv i gang med dit eget renoveringsprojket?

Design dine egne vinduer og døre efter dine mål, ønsker og behov!

Se vores store udvalg af energivenlige vinduer her

Se vores store udvalg af energivenlige døre her

Svært ved at overskue dit vinduesprojekt? Med mere end 40 års erfaring med vinduer og døre er vi altid klar på at vejlede dig til en flot, praktisk og personlig løsning.

Vi skræddersyer vores produkter efter dit projekt.

Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.