Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Pladedøre

Pladedøre

Her finder du vores store udvalg af pladedøre til dit indgangsparti. En pladedør er en energivenlig udvendig dør i høj kvalitet, som fås med både glas og spor.

Vælg din foretrukne model, indtast mål og se din pris:    

Ønsker du en dør med ekstra gode isoleringsevner og solid kvalitet?

En pladedør har en anderledes opbygning end andre facade eller yderdøre, da den er bygget op som en sandwich og består af mange lag. Derfor har den en højere isoleringsevne og er mere solid af konstruktion.

En pladedør fra JNA kan derfor sagtens holde til hverdagens brug, og er yderst modstandsdygtig overfor vind og vejr, en pladedør har pga. den robuste opbygning en lang levetid.

Pladedørene laves efter dine mål og ønsker, og leveres med en 3-punktslukning, så døren låses tre steder i karmen, det gør pladedøren tæt og robust med en god sikring mod indbrud.

Du kan med fordel også se alle vores facadedøre her

Kom indbrudstyven i forkøbet

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Find de rigtige mål til din nye dør

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Det er de små detaljer der skaber høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.

Kontakt os her