Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Halvdøre

Halvdøre / stalddøre

En halvdør - også kaldet stalddør - kan være en flot og ikke mindst praktisk løsning til dig, som ønsker funktionalitet i højsæde. Den øverste del af døren kan stå åben og samtidig holde børn og husdyr indendørs.

Vælg blandt vores designs, indtast dine mål, så beregner vi din pris: 

Om vores halv-/stalddøre

JNA halvdøre eller stalddøre er alternativer til vores facadedøre. Forskellen er blot, at vælger du en halvdør eller stalddør, har du muligheden for at åbne øverste del af døren. Det kan være praktisk både i forhold til udluftning eller i hjem med børn og hunde.

Vores halvdøre i træ af fyr eller mahogni er udført i høj kvalitet, og alle modeller opfylder CE-mærkningens krav. Vælger du en halvdør med sprosser, passer stilen flot til vores klassiske bondehusvinduer. Vores halvdøre fås også uden sprosser, hvor den store rude sikrer et flot lysindfald. Se muligheder for udformning og materialer for vores halvdøre og stalddøre herover.

Design selv og få et tilbud på en halvdør tilpasset nøjagtigt dine behov. Her hos os på JNA har du også mulighed for hjælp til opmåling og montage. Du finder al information på vores hjemmeside, men spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Se også vores elementer til din nye udestue, eller vores moderne fastkarmsvinduer.