Produktet er tilføjet kurven

   

Terrassedøre

Terrassedøre

Terrassedør efter mål fra JNA er en flot løsning ved udgang til terrasser, altaner, franske altaner eller i etagebyggeri. Du kan bestille en terrassedør / glas dør med eller uden sprosser, der kan vælges alt efter stil og boligtype.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Terrassedør

1 rude

Terrassedør 1 rude
Terrassedør

2 ruder

Terrassedør 2 ruder
Terrassedør

1 fyldning 1 rude

Terrassedør 1 fyldning 1 rude

Vælg Serie:

Terrassedør

1 mdf fyldning 1 rude

Terrassedør 1 mdf fyldning 1 rude
Terrassedør

3 ruder

Terrassedør 3 ruder
Terrassedør

4 ruder

Terrassedør 4 ruder
Terrassedør

5 ruder

Terrassedør 5 ruder
Terrassedør

8 ruder

Terrassedør 8 ruder
Terrassedør

10 ruder

Terrassedør 10 ruder

Døre til terrasse eller altan

Terrassedør med moderne energiruder og CE-mærkning! En terrasse dør fra JNA er flot, let at håndtere, og da det er en dør med glas, giver den et rigtigt flot lysindfald ved udgang til have, terrasse og altan. Selvom vores terrassedøre er billige i markedspris, er der ikke er gået på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Vi producerer døre med glas på vores egen fabrik og sparer derfor flere mellemhandlerled væk, derfor kan du hos JNA få en kvalitets terrassedør til en rigtig god pris. Vores glas dør leveres med 3-punktslukning, der betyder, at den kan låses 3 steder i karmen. De mange låsepunkter gør både døren mere tæt og giver samtidig god sikring mod indbrud.

Ligeledes er det muligt at vælge håndtag med lås, så det er muligt at låse døre indefra. Har du en større åbning mod terrasse, veranda og have, kan vi anbefale vores terrassedør med dobbeltdøre. Se muligheder for udformning og materialer for vores terrassedøre herover.

Design selv og få et tilbud på en terrassedør med pris, mål og design tilpasset nøjagtigt dine behov. Vores terrassedøre kan produceres i 3 forskellige materialetyper: fyrretræ, træ/alu og PVC.

Gode alternativer til terrassedøren er vores facadedøre til entréen og skydedør. Du kan også vælge at se en samlet oversigt over vores udvalg af døre og vinduer.