Køb mere og få mere netrabat!


Sådan fungerer det

Når du køber nye vinduer og døre hos JNA vinduer & døre, giver vi altid gratis fragt* direkte hjem til dig.

Derudover forkæler vi med ekstra netrabat jo større beløb, du handler nye vinduer og døre for. (Mængderabatten udregnes efter totalbeløbet i kurven).

Se hvad der skal til, for at opnå de forskellige rabattrin

*Gælder DK fastland og alle brofaste øer

Har du overvejet at skifte vinduer og døre i hele huset?

Det kan være en fordel at udskifte alle dine vinduer og døre på samme tid, udover at du selvfølgelig kan nyde det færdige resultat og nye flotte vinduer og døre på samme tid, så er arbejdet med at få vinduerne udskiftet også klaret i en omgang.

Kan du ikke overskue selv at montere dine nye vinduer og døre, hjælper vores samarbejdspartner NSF Byggeentreprise gerne med opgaven.

Du kan også benytte håndværkerfradraget, når du får professionel montage til dine nye vinduer og døre.

Mængderabat

Der er også en økonomisk fordel ved at udskifte alle vinduerne og dørene i huset på samme tid, med vores mængderabat opnår du mere netrabat, jo større beløb du handler for. Derudover sparer du også penge på varmeregningen med det samme, er dine vinduer og døre utætte, kan der være mange penge at spare hvert år.

Priseksempler

Vi har samlet fire priseksempler, på hvad det koster at udskifte alle vinduer og dørene i et hus, find ud af hvad det koster i en bolig, som minder om din.

Finansiering

Vi har altid skarpe priser på vinduer og døre, men synes du alligevel, det er mange penge, at skulle have op at lommen på engang, så tilbyder vi også rentefri finansiering med Sparxpres, på den måde får du alle fordelene, du opnår større mængderabat, får nye flotte og energirigtige vinduer og døre i hele huset, samt sparer penge på varmeregningen med det samme, og skal kun betale et mindre beløb hver måned i afdrag.