Produktet er tilføjet kurven
30% netrabatt på træ/alu
/
20% netrabatt på træ
Fri levering ved brug af rabatkoden "fragtfripaaske" / Bestil senest 16/4

   

Hæveskydedøre

Hæveskydedøre

En skydedør efter mål fra JNA egner sig godt ved udgang til terrasse, altan eller have med mindre plads til en udadgående terrassedør. Denne flotte hæve skydedør glider let op og i ved hjælp af en skydedørsskinne.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Hæveskydedøre med 10 års garanti

Skydedøre er praktiske udendørs, da de ikke blæser i som en almindelig dør og ikke optager unødigt meget plads.

JNA terrasse skydedøre er en elegant hæveskydedør, der gør det let at komme ud til altan eller terrasse. Til forskel fra en almindelig terrassedør, åbnes denne ved, med grebet at hæve skydedøren og lade den glide i en skinne. Det betyder, at der ikke kræves den almindelige svingplads til en dør og man derfor udnytter pladsen optimalt.

JNA skydedør til terrasse, altan eller andet udendørs areal fås i både træ/alu eller i 90% kernetræ af fyr. Døren opfylder naturligvis alle CE-mærkets krav. Vores hæveskydedør efter mål er et mindre pladskrævende alternativ til vores terrassedør efter mål, eller dobbelt terrassedør efter mål. Se muligheder for udformning og materialer for vores dobbelte terrassedøre herover.

Design selv og få et tilbud på en billig skydedør tilpasset nøjagtigt dine behov. Hos os kan du være sikker på god kvalitet - f.x er vores malede vinduer og døre på specialmål produceret i langsomt voksende fyrretræ med op til 90% kerneandel. Vi producerer også i træ-aluminium.

Du kan også vælge at se mere om alle vores vinduer og døre.