Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Dobbelt terrassedøre

Dobbelt terrassedøre

En dobbelt terrassedør efter mål fra JNA er en stilfuld løsning for udgang til større arealer som terrasse, veranda eller have. Vi leverer dobbelt terrassedør i træ/alu eller i 90% kernetræ og dobbeltdøren fås i mange flotte designs.

10 års garanti - Energimærket - FSC mærket

Om vores dobbelt-terrassedøre

JNAs dobbelte terrassedøre fås både med og uden sprosser og giver et flot, stort lysindfald ved udgangen til større, åbne pladser og arealer. Døren har 3-punktslukning, så den kan låses hele 3 steder. Det gør døren mere tæt og giver god sikring mod indbrud.

Har man en terrassedør som er dobbelt betyder det også, at den giver dobbelt lys til stue, hall eller entré og der er også mulighed for at tilføje flotte sidepartier som ekstra tilbehør.

Som alternativ til vores dobbelt terassedør, kan vi også tilbyde dobbeltdøre til din facade. Se muligheder for udformning og materialer for vores dobbelte terrassedøre herover. Design selv og få et tilbud på en dobbelt terrassedør tilpasset nøjagtigt dine behov.

Hvis du vil have lidt mere inspiration, kan du se nærmere på vores mange udestuelementer. Vores smarte tophængte vinduer passer særligt godt sammen med vores dobbelte terrassedør.