Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Terrassedøre

Terrassedøre

Skab et ekstra rum til din bolig med den rette terrassedør.
Hos JNA har vi et bredt udvalg af terrassedøre, uanset om du ønsker en enkelt eller dobbelt terrassedøre. Se også vores mange flotte sidepartier, som skaber et ekstra lysindfald til din terrassedør. Vi producerer efter dine mål og ønsker. 

Find din foretrukne model og beregn din pris: 

 

Bring lyset ind i dit hjem med en smuk terrassedør

Få både lyset og naturen ind i dit hjem, med en terrassedør eller en havedør får du ikke blot en nem udgang til haven og terrassen om sommeren, du bringer også haven og terrassen ind i huset, når vejret ikke er til at være ude.

Hos JNA finder du et stort udvalg af forskellige terrassedøre, så du kan helt sikkert finde en terrassedør, som opfylder dine drømme og behov. Skræddersy din terrassedør så den passer perfekt til dit hjem efter dine mål og ønsker.

Ønsker du minimal vedligeholdelse og smukt design?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her

Vælg en terrassedør i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Er du i tvivl om hvordan du måler op?

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her

Sikre dit hjem bedst muligt

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.

Kontakt os her