Produktet er tilføjet kurven

  

Bestil professionel opmåling

Har du ikke selv mod på at måle op til dine nye vinduer og døre? I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi, at hjælpe dig trygt i gang med dine nye vinduer og døre med opmålingsgaranti.

Du kan herunder bestille en professionel opmåling, som samtidig hæfter for, at målene også er korrekte.

 • 1
  Indtast antal vinduer og døre og klik på "gå til bestilling". Herefter sendes du videre til et sikkert betalingsvindue, hvor du kan gennemføre din ordre.
 • 2
  Når ordren er gennemført, kontaktes du af NSF Byggeentreprise, hvor I sammen aftaler det videre forløb.
 • 3
  Du får besøg af en professionel opmåler fra NSF Byggeentreprise.
 • 4
  NSF Byggeentreprise hæfter for at de angivne mål er korrekte, så du kan være helt sikker på at kunne foretage en korrekt bestilling af dine nye vinduer og døre.

NSF Byggeentreprise er autoriserede montører og specialister inden for vinduer og døre. De har igennem de seneste 10 år målt og monteret tusindvis af vinduer og døre.

Bemærk: Ved opmåling yder vi målgaranti på vinduer og døre. Det betyder at elementer med forkerte mål ombyttes uden beregning. Målgaranti dækker ikke evt. tabt arbejdsløn eller andre udgifter i forbindelse med fejl på leverancen. NSF Byggeentreprise dækker ikke eventuelle udgifter til eksterne håndværkere. Skal du bruge en anden montør end NSF, anbefaler vi dennes tilstedeværelse under

Bestil opmåling

Total pris inkl. moms: 695,-
Moms udgør: 139.00
 
Montage

Vinduer og døre inkl. montage

Det har aldrig været nemmere…

Når du køber vinduer og døre hos JNA kan du vælge mellem, at bestille montage umiddelbart efter du har gennemført din ordre eller vælge at få et uforpligtende tilbud på montageopgaven.

ABestil montagen på nettet

- efter du har gennemført din ordre, får du på kvitteringssiden mulighed for at bestille montage hos vores certificerede vinduesmontør med det samme. Du kan hele tiden se priser på montage på varekortet.

BBestil et tilbud på montage

- du kan vælge blot at bestille et uforpligtende tilbud på montageopgaven ved at klikke her.
Montage af dine vinduer og døre udføres af professionelle og erfarne montører i stort set hele landet.

Andre muligheder

Du kan også gå direkte til vor montagepartners hjemmeside og undersøge priser: Klik her for at komme til montagepartnerens side

Har du i stedet mod på at montere dine vinduer og døre selv, så se vores 'gør-det-selv' monteringsguide til vinduer og døre her.

Montage-tilbud omfatter:

Montage tilbud omfatter udtagning, isætning, justering, isolering, bagstop og udvendig fuge. Det forudsættes at der monteres i normal arbejdshøjde, dvs. stueplan. Ved behov for indvendigt arbejde, montage på 1. sal eller højere, ved leje af lift mv., udarbejdes et særligt tilbud på dette. Er du interesseret i et montage tilbud, sætter du blot kryds i afkrydsningsfeltet “ja tak, til montage tilbud” når du foretager din bestilling.

Bemærk: JNA er ikke en del af en evt. montageopgave.