Produktet er tilføjet kurven

   

Vendevinduer

Vendevinduer

Vendevinduer fra JNA anvendes ofte i etagebyggerier, hvor det er praktisk at kunne pudse ydersiden inde fra. Vores vendbare vinduer findes i forskellige modeller med eller uden sprosser.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Vendevindue

2 ruder

Vendevindue 2 ruder
Vendevindue

1 rude

Vendevindue 1 rude
Vendevindue

2 ruder vandret sprosse

Vendevindue 2 ruder vandret sprosse
Vendevindue

6 ruder

Vendevindue 6 ruder
Vendevindue

4 ruder

Vendevindue 4 ruder
Vendevindue

9 ruder

Vendevindue 9 ruder
Vendevindue

3 ruder

Vendevindue 3 ruder

Vendevinduer - Særligt praktiske og nemme at rengøre

Vendevinduer er en smart løsning til dig, der bor på 1. sal eller i en etageejendom, hvor det ikke er muligt for dig at rengøre vinduets yderside ude fra. Dette skyldes at vendevinduets yderside vendes ind i rummet, så du har nem adgang til ydersiden indefra. Vores vendevinduer findes i forskellige modeller og kombinationer - både med og uden sprosser.

Du sætter selv præg på dine nye vendevinduer, da du kan designe helt frit på hjemmesiden. Det er nemt og hurtigt. Vælg blot dit nye vendbare vindue, udfyld dine specifikationer, og du ser straks din samlede pris. Ønsker du at købe flere elementer, afsluttes ét element af gangen og du kan selvfølgelig altid se den totale pris i kurven. Ønsker du vendevinder med ekstra flot finish og endnu højere indbrudssikkerhed, er du havnet det rette sted.

Andre vinduesmodeller der også kan være interessante for dig

Vendbare vinduer kan med fordel kombineres med et solidt topstyret vindue, tophængte vinduer, der er ideelle til kælderen eller et moderne dreje kip vindue. Uanset hvilken type og model du vælger, medføger altid 10 års garanti.

Er du i tvivl om mål eller hvilket type vindue, der er mest interessant for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 40 års erfaring og sidder klar til at hjælpe dig både pr. telefon, mail eller i én af vores fysiske butikker.