Produktet er tilføjet kurven

   

Fastkarmsvinduer

Fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue fra JNA er et energivenligt vindue med glas, der er monteret direkte på karmen. Fastkarm vinduer kan derfor ikke åbnes men benyttes, hvor der ønskes et flot lysindfald.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Fastkarm vindue

1 rude

Fastkarm vindue 1 rude
Fastkarm vindue

2 ruder vandret sprosse

Fastkarm vindue 2 ruder vandret sprosse
Fastkarm vindue

3 ruder vandret sprosser

Fastkarm vindue 3 ruder vandret sprosser
Fastkarm vindue

4 ruder

Fastkarm vindue 4 ruder
Fastkarm vindue

6 ruder

Fastkarm vindue 6 ruder
Fastkarm vindue

6 ruder vandret

Fastkarm vindue 6 ruder vandret
Fastkarm vindue

8 ruder

Fastkarm vindue 8 ruder
Fastkarm vindue

10 ruder

Fastkarm vindue 10 ruder
Fastkarm vindue

2 fag 2 ruder

Fastkarm vindue 2 fag 2 ruder

Fastkarmsvindue - Perfekt til dig, der ønsker et ekstra flot lysindfald

Fastkarmsvinduer er vinduer i høj kvalitet, hvor ruden er monteret til karmen, så vinduet ikke kan åbnes. Derfor bruges vinduet ofte til at give lys i større rum og gangarealer, hvor det alligevel ikke er nødvendigt at kunne åbne vinduet. Dette vindue med fast karm har bundglasliste i aluminium, der både forbedrer levetiden og sørger for lav vedligeholdelse. Fastkarm vinduer kan benyttes som lyskilde i alle slags byggerier, hvor vinduerne ofte anvendes i kombination med andre vinduer og døre.

Vi producerer vinduer med fast karm i alle mål - og du designer helt selv, hvordan det skal se ud. Det er nemt og enkelt. Vælg blot dine specifikationer og tilvalg, og du vil derpå straks se din samlede pris.
Vi anbefaler hertil varmt vores Premium produkter til dig, der ønsker endnu bedre energiegenskaber og indbrudssikkerhed og ikke mindst finish. Du kan læse meget mere om vores Premium kvalitet her.

Produkter der også kan være interessante for dig

Som alternativ til vores fastkarm vinduer kan vi også anbefale vores fleksible fastkarm topstyrede vinduer. Lignende produkter inkluderer også vores mange udestueelementer og flotte sidepartier.

Husk, at du altid kan spørge nogen af vores dygtige konsulenter, hvis du er i tvivl om noget. Vi har mere end 40 års erfaring og står altid klar til at give dig den bedste mulige vejledning.