Product was successfully added to your shopping cart.

70 23 15 23

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

   

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer fra JNA er vinduer, der egner sig godt til bindingsværkshuse og renovation af ældre bygninger. Det enkelte bondehusvindue i flere mål, udformninger og størrelser og kan skræddersys efter dine behov.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Bondehusvinduer - Giv din bolig et charmerende og landligt udtryk

Bondehusvinduer fra JNA er klassiske, danske vinduer, som giver stil og charme til byhuse, bindingsværkshuse og andre ældre bygninger. Bondehusvinduer er billige løsninger til en romantisk og flot bondehusstil , hvis udtryk passer perfekt til de fleste ældre bygninger. Det tilrådes at fæstne bondehusvinduer med stormkrog og undlade at åbne dem i kraftig blæst.

Her får du et traditionelt bondehusvindue med små sprosser i 1, 2 eller 3 fag, hvor de yderste bondehusvinduer er sidehængte. Bemærk, at ved bondehusvinduer med 3 fag kan det midterste vindue ikke åbnes. Du vælger frit om dit nye bondehusvindue skal være ét fra vores Premium- eller PVC-serie. Vælger du vores Premium-serie får du et bondegårdsvindue med forbedret inddbrudssikring og med ekstra høj finish.

Se udvalget af vores bondehusvinduer efter mål herover. Prisen ser du så snart du har indtastet dine specifikationer og markeret dine tilvalg. 

Ønsker du at vide mere er du også altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. Du er også meget velkommen til at besøge én af vores butikker for information og rådgivning.

Andre produkter, der kunne være interessante for dig

Et alternativ til bondehusvinduer er de populære dannebrogsvinduer, som på samme vis kan skræddersys efter dine behov. Læs også gerne mere om nogle af vores andre vinduestyper: sidehængte vinduer, energivenlige fastkarmsvinduer eller vores solide topstyrede vindue.