40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

New Yorker vindue8 ruder

Varenummer: NY0108

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Ingen straksbetaling
  • Energimærket
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål døren eller vinduet laves i. Altså højde x bredde, fra den ene karm til den anden.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at du kan komme frem til karmmålet, skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. På den måde er der plads til fugen mellem vinduet/døren og væggen.

cm
cm

Mål nemt op

Klik her og se hvordan du måler op til dine nye vinduer og døre.

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Vælg materiale type her. På de fleste produkter kan du vælge imellem fyrretræ eller træ/aluminium. Vores fyrretræ og træ/alu elementer er produceret i skandinavisk kvalitets træ med en kerneandel på minimum 90%.

Platform
Optima
Glas
2-lags lavenergiglas (Ug-værdi 1,1 til 1,2)
0,00  kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. Læs mere om de gældende energikrav her

Glas-design
Lavenergiruder (klart glas)
0,00  kr

Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas. Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden skal have.

Specialglas
Intet Specialglas
0,00  kr

Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden har. Du kan vælge imellem almindeligt klart glas, forskellige typer råglas til f.eks. badeværelset, støjdæmpende lydglas og lamineret sikkerhedsglas

Farve
Indvendig farve 0,00  kr
Sort RAL9005
Udvendig farve 0,00  kr
Sort RAL9005
0,00  kr
Indvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Sprossetype
25 mm energisprosse
0,00  kr

Energisprosser er en energirigtig løsning, hvor sprossen er monteret uden på glasset og således ikke bryder ruden. Indvendig er sprossen lavet af træ og udvendig i aluminium, for ekstra lang holdbarhed. Du kan også vælge ilagte sprosser som sidder mellem glasset og gør rengøringen af vinduerne betydeligt nemmere

* Inddeling mellem glas
Vælg venligst
0,00  kr

Tilvælger du inddeling mellem glas, sidder der et indlæg mellem glaslagene under sprosserne. Dette gør at sprosserne fremstår gennemgående i vinduet og giver et skarpt look! Fravælger du inddeling mellem glas, vil der ikke være monteret et indlæg mellem glaslagene, hvilket betyder, at du vil kunne se bagsiden af sprossen både inde- og udefra.

Varm Kant
Varm kant Sort
0,00  kr

Varmekant reducerer kuldebroen mellem glassene og giver den bedste isolering.

Profil
Softline profil
0,00  kr

Vælg imellem softline eller classic profil på den idnvendige side af karm og ramme. Vores softline profil er med afrundede vinkler og giver et moderne og stilrent udtryk. Classic profilen er med udfræsning og giver et lidt mere klassisk udtryk

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00  kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00  kr
Product Bottom Image

New Yorker vindue 8 ruder

Varenummer: NY0108

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Fremhæv den urbane og moderne stil


Dette er vores Newyorker-vindue med 4 ruder, som inddeles af smukke krydsende sprosser. Dette vindue er skabt til at fremhæve den urbane og moderne stil, der er populær i Skandinavien.

Vinduet er specielt designet til indvendig brug, og er ideelt som dekoration, rumdeler eller afskærmning. Men vinduet er ikke blot en smuk indretningsdetalje, det er også en måde at optimere lysfordelingen i dit hjem. De mange ruder tillader lyset at strømme frit igennem rummet, hvilket kan medvirke at rummet føles mere åbent. Derudover kan du tilpasse vinduet yderligere ved at vælge glas-design, specialglas, samt vælge, om karmen skal være grå, sort eller hvid. Dette gør du i vores smarte produktkonfigurator.

Vinduet produceres af langsomvoksende skandinavisk fyrretræ, som har en kerneandel på 90 procent. Dette gør, at du får et smukt vindue i høj kvalitet og lang holdbarhed.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på enten mail, telefon eller i chatten.

Har du ikke lyst til selv at måle op? Så kan du bestille professionel opmåling her.

Relaterede kategorier:

Primær kategori - Vinduer
Sekundær kategori - New Yorker vinduer

Oversigt

Grundpris 10.421,27 kr. Webpris (35%) Læs mere om webpris -3.647,45 kr. Din pris 6.773,83 kr.
stk.
New Yorker vindue 8 ruder
10.421,27 kr. 6.773,83 kr.
Forventet levering:
Uge 37
(09/09 - 13/09)

Ønsker du at få prismatch?

Prismatch her
Pricematch