Produktet er tilføjet kurven

  

JNA Vinduer & Døre - Grundlagt 1975

JNA Vinduer & Døre A/S har siden grundlæggelsen i 1975, sat fokus på at levere solide og gode produkter til de private danske boligejere. Ligeledes har virksomheden stor fokus på god kundeservice, stor kundetilfredshed og glade medarbejdere.

 

JNA - En del af Europas største vindueskoncern

I 2014 blev JNA Vinduer & døre en del af Europas største vindueskoncern. Dette har yderligere styrket vores muligheder for at levere produkter af høj kvalitet direkte til private boligejere. Øget tilgang til know-how, indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling gør, at vi nu kan tilbyde private boligejere endnu bedre produkter til endnu bedre priser.

Stærk økonomi - vi er her også i morgen!

Virksomheden er 100% selvfinansierende uden finansielle forpligtelser over for bankerne. Virksomheden investerer løbende i udvikling og tiltag, som bringer os blandt de forreste med kvalitet, pris og energiegenskaber. JNA Vinduer & døre er kreditvurderet i klasse AAA.

 

Nye udvidelser

I 2012 indviede virksomheden sit nye domicil med moderne kontorbygninger i Odense. Senest har vi taget en ny tilbygning til vores lager på 1100m2 i brug.

 

Mange nye arbejdspladser i DK !

Fra at være startet som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 1975, har virksomheden udviklet sig til at være en moderne fabrik og salgsorganisation, der arbejder internationalt og som i dag beskæftiger ca. 225 medarbejdere. De seneste 4 år er antallet af medarbejdere i Danmarks steget med 100%!

Har du spørgsmål til virksomheden eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse og på gensyn!

JNA Vinduer & Døre A/S