Produktet er tilføjet kurven

  

Fragt og leveringstid

 

Hvornår leveres min ordre, som er sat i produktion?

I forbindelse med vi har modtaget din ordreaccept oplyser vi en forventet leveringsuge. Så snart vi kan oplyse en konkret leveringsdato til dig bliver du kontaktet, hvilket typisk er et par dage før leveringen finder sted.

Har du spørgsmål omkring levering af din ordre skal du kontakte [email protected] og angiv venligst ordrenummer og/eller kundenummer (tlf. nummer).

 

Aktuelle leveringstider 

Specialfremstillede varer - estimeret leveringstermin:

Fyrretræ: Forventet levering i uge 12

Træ/alu: Forventet levering i uge 12

2-farvet fyr: Forventet leveringstid i uge 12

Bemærk: 
Leveres ordren til haveforeninger/kolonihaver, leveres der til nærmeste større p-plads/fællesplads.

 

 

Hvad koster det at få min ordre leveret?

Fragten kan være forskellig alt efter hvor du bor og hvor meget du bestiller. Du vil altid få oplyst en fragt pris i forbindelse med din bestilling, så der ikke kommer nogle uforudsete udgifter efterfølgende.

 

Hvordan leveres min ordre?

Vi leverer vinduer og døre overalt i Danmark hver dag, hvilket er din sikkerhed for en effektiv og hurtig levering til aftalt tid. Alle leverancer er kontrolleret og emballeret omhyggeligt inden afsendelsen.

Vi leverer til den leveringsadresse der er anført på ordrebekræftelsen, såfremt en fuld læsset lastbil ikke kan køre frem til leveringsadressen, vil levering ske så tæt på leveringsstedet som muligt. Levering er kun til vognkant Leverancer til ikke brofaste øer, som ikke har selvstændigt postnummer leveres kun til færgehavn.

 

Spørgsmål omkring levering?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 15 23 eller via e-mail [email protected]