Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

  

Fragt og leveringstid

 

Hvornår leveres min ordre, som er sat i produktion?

I forbindelse med vi har modtaget din ordreaccept oplyser vi en forventet leveringsuge. Så snart vi kan oplyse en konkret leveringsdato til dig bliver du kontaktet, hvilket typisk er et par dage før leveringen finder sted.

Har du spørgsmål omkring levering af din ordre skal du kontakte [email protected] og angiv venligst ordrenummer og/eller kundenummer (tlf. nummer).

 

Aktuelle leveringstider 

Specialfremstillede varer - estimeret leveringstermin:

Fyrretræ: Forventet levering i uge 44

Træ/alu: Forventet levering i uge 44

2-farvet fyr: Forventet leveringstid i uge 44

Hæveskydedøre: Forventet leveringstid i uge 45

Bemærk: 
Leveres ordren til haveforeninger/kolonihaver, leveres der til nærmeste større p-plads/fællesplads.

 

 

Hvad koster det at få min ordre leveret?

Fragten er altid GRATIS uanset ordrens størrelse, dette gælder fastland og alle brofaste øer. Vinduer og døre leveret til ikke brofaste øer, koster 895 kr i levering, du vil altid få leveringsomkostningerne oplyst i kurven. 

 

Hvordan leveres min ordre?

Vi leverer vinduer og døre overalt i Danmark hver dag, hvilket er din sikkerhed for en effektiv og hurtig levering til aftalt tid. Alle leverancer er kontrolleret og emballeret omhyggeligt inden afsendelsen.

Vi leverer til den leveringsadresse der er anført på ordrebekræftelsen, såfremt en fuld læsset lastbil ikke kan køre frem til leveringsadressen, vil levering ske så tæt på leveringsstedet som muligt. Levering er kun til vognkant. Leverancer til ikke brofaste øer, som ikke har selvstændigt postnummer leveres kun til færgehavn.

Bemærk! Ved videre transport f.eks. til Grønland, leverer vi til nærmeste havn. Udgifter for videre transport eller ekstra emballage indgår ikke i prisen.

 

Spørgsmål omkring levering?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 15 23 eller via e-mail [email protected]