Produktet er tilføjet kurven

  

35%netrabat på alle vinduer og døre i træ/alu

15%netrabat på standardmontage

Design dine vinduer og døre online!

Vælg vores træ/alu serie og få 35% netrabat!

Bestil senest 20. december og få fri levering ved køb over 12.000 kr! (Gælder DK fastland og til brofaste øer)

 • 10 års garanti
 • Energimærket
 • DVV-mærket
Gå til vinduer Gå til døre

Vælg vinduer og døre i træ/alu

Slip for vedligeholdelse! Træ/alu vinduer og døre i Premium kvalitet holder sig flotte år efter år, uden at du skal finde malerpenslen frem.

 Vores døre og vinduer i træ/alu er fremstillet i en solid trækonstruktion med en aluminiumsprofil på den udvendige side, som gør produktet modstandsdygtig overfor for vind og vejr.

Ved at vælge nye vinduer og døre i træ/alu får du en kombination af alt det bedste, du sparer tid, penge og kræfter ved at have minimal vedligeholdelse af dine vinduer udvendigt, de skal blot vaskes med vand og sæbe efter behov.

 

Kundecase

Se filmen og hør Mads fra Odense fortælle, hvorfor han valgte træ/alu vinduer og døre fra JNA

Slip for besværet! - Opmåling og montage i topklasse

I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi, at hjælpe dig trygt i gang med dine nye vinduer og døre med opmålingsgaranti og montage.

NSF Byggeentreprise er autoriserede montører og specialister inden for vinduer og døre. De har igennem de seneste 10 år målt og monteret tusindvis af vinduer og døre og er rated helt i top på Trustpilot blandt tømrermestre.

Montørerne arbejder i et rum ad gangen, de slukker for varmen, imens de arbejder og rydder selvfølgelig op efter sig inden de kører.

Du kan altid se prisen på montage af dine valgte elementer i indkøbskurven. Når du har gennemført din ordre, får du på kvitteringssiden mulighed for også at bestille montage.

Se mere om montage

Premium kvalitet

Når du bestiller vinduer og døre hos JNA, kan du være sikker på at få produkter i Premium kvalitet. Vi har lagt vægt på høj finish, design og sikkerhed, hvilket gør, at vores produkter skiller sig særligt ud fra de mange standard produkter på markedet.

 

Unik finish

Udover den høje kvalitet får du hos JNA, mulighed for, at kunne vælge en masse unikke detaljer du kan f.eks. vælge flere farver, og oveni købet kombinere 2 farver inde/ude. Det er dog især i finishen, at vore vinduer og døre virkelig adskiller sig fra andre gode produkter - bl.a. har vi forsynet alle vinduer og døre med skjulte søm i glaslisterne.

“Der er kræset for selv de mindste detaljer”

Spar på varmen!

Vælger du JNA, får du moderne energimærkede vinduer og døre i højeste kvalitet.

Du får bl.a. varmkant glas som standard, som sikrer minimalt varmetab gennem ruden. Energioptimerede rammer, hvor rammerne er designet så smalle som muligt, så du får masser af naturligt sollys ind gennem vinduet. Samtidigt isolerer glas bedre end f.eks. træ, hvilket også er med til at sikre et moderne og energirigtigt vindue.

Ved at udskifte til nye og energirigtige vinduer, vil du derfor samtidigt spare penge på varmeregningen.  

Se mere om energivinduer

Høj indbrudssikkerhed

Når du bestiller et JNA produkt, er det ikke kun et vindue eller en dør, du køber, men også sikkerhed for dig og din familie. Du får nemlig ekstra indbrudsikring med i købet bl.a. i form af hagekolver og skråstillede skruer i låseblik.

Du får også indbrudshæmmende glasmontering der betyder, at ruden som standard er limet, så den ikke uden videre kan afmonteres.

Kom tyven i forkøbet

Uanede muligheder!

På websitet finder du et stort udvalg af forskellige modeller og designs, men kontakt os endelig, hvis du ikke lige finder den model, du skal bruge – Vi kan lave næsten alt!

Vi er klar til at hjælpe dig på tlf. chat, e-mail eller besøg os i et af vores 4 butikker hvor der altid står et smilende personale klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Besøg vores butikker

 • Odense
  Kratholmvej 27
  5260
 • Roskilde
  Håndværkervej 82
  4000
 • Langeskov
  Bytoften 8
  5550
 • Aalborg
  Blytækkervej 22
  9000

Se din pris og bestil online

- Nye vinduer og døre på din måde

Du designer nemt dine nye vinduer og døre ved hjælp af produkt konfiguratoren. Du kan vælge i mellem et bredt udvalg af modeller - Derefter indtaster du blot mål og designer selv elementet med de ønskede specifikationer, så du får det lige som du vil have det.

Du kan altså med få klik se din pris og bestille online!

35% netrabat på træ/alu!
Bestil senest 20. december og få fri levering ved køb over 12.000 kr!*

*Gælder DK fastland og brofaste øer

Find dit nye vinduer herFind din nye dør her