Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

  

Hvad er FSC®?

 

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global NGO, der blev grundlagt i 1993 for at fremme bæredygtig skovdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skove. En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC’s sporbarhedscertificering fra skov til færdigt produkt sikrer, at det træ der bliver brugt til produktion af FSC-certificerede produkter som møbler, byggematerialer og emballage er fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder.

Der er FSC-certificerede skove i hele verden – fra regnskovene i Sydamerika, bushskovene i Østafrika til nordeuropæiske skove i Tyskland.

Du kan læse meget mere om FSC og deres arbejde for at fremme bæredygtigt skovdrift her.

FSC-certificerede produkter

Hos JNA Vinduer og Døre fører vi et udvalg af FSC-mærkede vinduer og døre (FSC® N001731). Det gør vi, fordi det er vigtigt for os at passe på vores skove. For dig som kunde betyder FSC-mærket, at du støtter bæredygtigt skovbrug, og at du derfor med god samvittighed kan købe vores produkter. Så kig efter FSC-mærket eller spørg efter vores certificerede produkter.

Vores vinduer og døre i træ og træ/alu er FSC-mærkede. Vær opmærksom på, at vælges dørtrin af hårdttræ og/eller MDF-plader i fyldningerne, så leveres produktet ikke med FSC-mærke.

Karmen på vores vinduer og døre produceres i fyrretræ fra Skandinavien med op til 90 % kerneandel. Vores vinduer og døre er i høj kvalitet med 10 års garanti og med et positivt aftryk på verdens skove.