Covid-19


Vi følger myndighedernes anbefalinger, men bevarer samme aktivitetsniveau

Coronavirus er nyt for os alle, men vi har som arbejdsplads og virksomhed taget et stort ansvar, for at begrænse smittespredningen.

De af vores medarbejdere som har mulighed for at arbejde hjemme, sidder nu og passer deres arbejdsopgaver som vanligt, men i hjemlige omgivelser.

Kundeservice

Mange af vores vinduesrådgivere sidder klar på hjemmekontoret til at vejlede og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os på mail, telefon eller chat, og vi har samme høje kundeservice som altid.

Produktion

Produktionen fortsætter, fabrikken arbejder på højtryk, dog med skærpede forholdsregler til antal medarbejdere, afstand og hygiejne.

Vi har fokus på at passe på os selv og hinanden, mens vi holder produktionen i gang og serviceniveauet højt, så du kan få leveret dine nye vinduer og døre hurtigst muligt.

Levering

Alle ordre indtil videre blevet leveret uden problemer.

Hvis du er i karantæne, eller ikke ønsker kontakt ved levering af din ordre, bedes du kontakte os, når du har modtaget besked om leveringstidspunkt.

Vi leverer fortsat vinduer og døre ud til kunder i hele landet, og vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning, du kan fortsat både ringe og skrive til os.

Bogholderi

Vores dygtige økonomimedarbejdere arbejder ligeledes hjemmefra, men fortsætter deres arbejde som de plejer, og er klar til at hjælpe med spørgsmål.

Service

Har du brug for kontakt til vores serviceafdeling eller har du allerede oprettet en sag, så er behandlingstiden samt svar tiden upåvirket af situationen. Vores dygtige servicefolk gør som altid deres bedste for at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.