Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

  

Covid-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger, men bevarer samme aktivitetsniveau

Coronavirus er nyt for os alle, men vi har som arbejdsplads og virksomhed taget et stort ansvar, for at begrænse smittespredningen.

De af vores medarbejdere som har mulighed for at arbejde hjemme, sidder nu og passer deres arbejdsopgaver som vanligt, men i hjemlige omgivelser.

Kundeservice

Mange af vores vinduesrådgivere sidder klar på hjemmekontoret til at vejlede og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os på mail, telefon eller chat, og vi har samme høje kundeservice som altid.

Produktion

Produktionen fortsætter, fabrikken arbejder på højtryk, dog med skærpede forholdsregler til antal medarbejdere, afstand og hygiejne.

Vi har fokus på at passe på os selv og hinanden, mens vi holder produktionen i gang og serviceniveauet højt, så du kan få leveret dine nye vinduer og døre hurtigst muligt.

Levering

Alle ordre indtil videre blevet leveret uden problemer.

Hvis du er i karantæne, eller ikke ønsker kontakt ved levering af din ordre, bedes du kontakte os, når du har modtaget besked om leveringstidspunkt.

Vi leverer fortsat vinduer og døre ud til kunder i hele landet, og vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning, du kan fortsat både ringe og skrive til os.

Bogholderi

Vores dygtige økonomimedarbejdere arbejder ligeledes hjemmefra, men fortsætter deres arbejde som de plejer, og er klar til at hjælpe med spørgsmål.

Service

Har du brug for kontakt til vores serviceafdeling eller har du allerede oprettet en sag, så er behandlingstiden samt svar tiden upåvirket af situationen. Vores dygtige servicefolk gør som altid deres bedste for at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Udstillinger

Vi har i vores udstillinger taget alle anbefalede forholdsregler, og indrettet os med håndsprit og mulighed for håndvask. Derudover opfordrer vi både kunder og rådgivere til at holde god afstand.

Vi holder åbent i vores udstillinger, så du har stadigvæk mulighed for at komme forbi og se de mange flotte vinduer og døre, samt få en snak med en af vores rådgivere.

Vi glæder os til at hjælpe dig med vinduer og døre til din bolig.

Vi følger naturligvis udviklingen og anbefalingerne tæt, for hele tiden at kunne tilpasse os situationen