Produktet er tilføjet kurven

   

Copenhagen blinds

Trådløs solafskærmning Copenhagen Blinds forener brugervenlighed, formfuldendt design og innovativ funktionalitet. De trådløse elektroniske persienner betjenes nemt via en Wall Controller eller den intuitive JNA app.

Elektroniske persienner

Copenhagen Blinds

Fra 3.196,00 kr.

Connected tilbehør

Om Copenhagen Blinds – Moderne persienner Art Andersens vision var at genopfinde de klassiske persienner, med helt nye fordele og stramme linjer der afspejler de klassiske og nordiske designtraditioner.

Vores Copenhagen Blinds bliver skræddersyet til dine ønsker og behov. De har en lang række fordele, som almindelige gardiner ikke har, elektriske gardiner kan tidsindstilles, er lette at rengøre og kan fjernstyres.

Det klassiske design passer til alle hjem.
Copenhagen Blinds er motordrevne gardiner til intelligente hjem, de betjenes uden fjernbetjening. Copenhagen Blinds er nemme at rengøre, der er færre snore og kan nemt betjenes. Derudover kan de tidsindstilles, og styres trådløst via en app.
Styr dine persienner med mobiltelefonen eller din tablet, fjernbetjeningen er derfor altid lige ved hånden. Med de elektriske persienner kan du hæve, skænke og tilte dine persienner, du kan tidsindstille gardinerne, så de passer til din døgnrytme, og med mørklægningen er det ikke svært at holde sollyset ude.

Elektriske gardiner kan styres via en app, og giver dermed en række fordele. Du kan blandt andet tidsindstille gardinerne til at trække for på bestemte tidspunkter, hvis du er på ferie, eller for at beskytte dine møbler mod solen, eller for at holde varmen ude om sommeren.

Du kan hente JNA app'en her: