40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Bondehusvindue 3 fag 6 ruder med hævet sprosse

Varenummer: BH0306

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Lynhurtig levering fra kun 5 uger
  • Energimærket
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål døren eller vinduet laves i. Altså højde x bredde, fra den ene karm til den anden.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at du kan komme frem til karmmålet, skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. På den måde er der plads til fugen mellem vinduet/døren og væggen.

cm
cm
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Vælg materiale type her. På de fleste produkter kan du vælge imellem fyrretræ eller træ/aluminium. Vores fyrretræ og træ/alu elementer er produceret i skandinavisk kvalitets træ med en kerneandel på minimum 90%.

Platform
Optima
Glas
2-lags lavenergiglas (Ug-værdi 1,1 til 1,2)
0,00 kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. D. 1. januar 2021 træder et nyt tillæg til Bygningsreglementet BR18 i kraft. Se mere om de nye energikrav her

Glas-design
Lavenergiruder (klart glas)
0,00 kr

Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas. Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden skal have.

Specialglas
Intet Specialglas
0,00 kr

Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden har. Du kan vælge imellem almindeligt klart glas, forskellige typer råglas til f.eks. badeværelset, støjdæmpende lydglas og lamineret sikkerhedsglas

Farve
Indvendig farve 0,00 kr
Standard hvid RAL9010
Udvendig farve 0,00 kr
Standard Hvid RAL9010
0,00 kr
Indvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Sprossetype
25 mm energisprosse
0,00 kr

Energisprosser er en energirigtig løsning, hvor sprossen er monteret uden på glasset og således ikke bryder ruden. Indvendig er sprossen lavet af træ og udvendig i aluminium, for ekstra lang holdbarhed. Du kan også vælge ilagte sprosser som sidder mellem glasset og gør rengøringen af vinduerne betydeligt nemmere

* Inddeling mellem glas
Vælg venligst
0,00 kr

Tilvælger du inddeling mellem glas, sidder der et indlæg mellem glaslagene under sprosserne. Dette gør at sprosserne fremstår gennemgående i vinduet og giver et skarpt look! Fravælger du inddeling mellem glas, vil der ikke være monteret et indlæg mellem glaslagene, hvilket betyder, at du vil kunne se bagsiden af sprossen både inde- og udefra.

Varm Kant
Varm kant Sort
0,00 kr

Varmekant reducerer kuldebroen mellem glassene og giver den bedste isolering.

Profil
Softline profil
0,00 kr

Vælg imellem softline eller classic profil på den idnvendige side af karm og ramme. Vores softline profil er med afrundede vinkler og giver et moderne og stilrent udtryk. Classic profilen er med udfræsning og giver et lidt mere klassisk udtryk

* Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Glaslister
Indfarvet alu-bundglasliste
0,00 kr

Vælg imellem bundglaslister i blank aluminium eller indfarvet aluminium. Bundglaslister sikrer at vandet ledes væk fra vinduet og ikke samler sig i bunden.

Lukketype
Anverfer - Blank
0,00 kr

Her kan du vælge dit greb til vinduet. Afhængigt af vinduestypen, tilbyder vi alt fra traditionelle anverfer, til paskvilgreb med vindbremse og mulighed for tilvalg af børnesikring eller lås.

Pudsebeslag
Ingen pudsebeslag
0,00 kr

Pudsebeslag er særligt praktisk på vinduer, der monteres over stueplan. Pudsebeslaget muliggøre at vinduet kan drejes og åbnes, så du kan pudse den udvendige del - indefra. BEMÆRK vælges pudsebeslag vil der ikke være bremse i eventuelt paskvilgreb.

Børnesikring
Ingen sikringbeslag
0,00 kr

Skjult beslag der giver ekstra sikkerhed, hvis man har små børn i hjemmet.

Ventil
Ingen ventil
0,00 kr

Du har mulighed for at vælge en udluftningsventil i hvid eller grå. Ventiler muliggør frisk luft i at strømme ind i rummet, selvom vinduet er lukket og skaber dermed et bedre indeklima i din bolig.

Ventilen vil blive placeret øverst I karmen på vinduet/døren
Er vinduet med flere fag, monteres kun 1 ventil.

Redningsåbning
Ingen redningsåbning
0,00 kr

Giver mulighed for en fuld åbning. Bemærk: Vigtigt at kontrollere at målene på vinduet er stort nok til redningsåbning og kan godkendes som flugtvej.

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00 kr
Product Bottom Image

Bondehusvindue 3 fag 6 ruder med hævet sprosse

Varenummer: BH0306

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Simplistisk charme


Her får du et bondehusvinde med tre fag, der hver har 2 ruder. Ruderne inddeles sådan af vandrette sprosser, at den øverste rude er halvt så stor som den nederste.

Den hævede og vandrette sprosse tilbyder et simplistisk alternativ til det klassiske bondehusvindue, samtidig med at du får isæt af dets traditionelle charme.

De to yderste fag kan åbnes, mens det midterste er fast. Dette kan være praktisk, hvis du ynder at have ting stående i din vindueskarm. Er du interesseret i samme model, men med flere eller færre fag, tilbyder vi også dette.

I vores konfigurator foroven, har du mulighed for at vælge imellem forskellige funktioner, så vinduet passer perfekt til dine behov. Du kan f.eks. vælge imellem forskellige farver til din karm, du kan vælge hvilken lukketype du ønsker, eller du kan tilvælge en redningsåbning. Du kan også vælge flere andre ting, det er bare at gå i gang!

Har du ikke lyst til selv at måle op? Så kan du bestille professionel opmåling her.

Oversigt

Grundpris 8.494,35 kr. Webpris (35%) Læs mere om webpris -2.973,02 kr. Kampagnerabat (10%) -849,43 kr. Din pris Tidligere laveste pris 5.521,33 kr. 4.671,89 kr.
stk.
Bondehusvindue 3 fag 6 ruder med hævet sprosse
8.494,35 kr. 4.671,89 kr.
Forventet levering:
Uge 17

Ønsker du at få prismatch?

Prismatch her
Pricematch
  • Ingen straksbetaling
  • Op til 12 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav