ForsideVidencenterRuder med råglas


Ruder med råglas

Hvornår bør du vælge råglas til døre og vinduer?

 

Ruder og glas til døre og vinduer har både en æstetisk og praktisk funktion. Råglas er matteret glas, der passer godt til vinduer og døre i for eksempel badeværelser.

 

Ruder og glas i døre og vinduer ser flot ud og giver et godt lysindfald. Råglas i døre og vinduer er praktisk, når du både ønsker et lyst rum, men også gerne vil holde nysgerrige blikke ude.

 

Derfor er råglas en både flot og praktisk løsning til døre og vinduer til dit bryggers, badeværelse og facadedør, hvor man ikke skal kunne kigge ind eller ud. Råglas kan monteres enten i vinduesramme i dør og vindue eller tilføjes som sideparti.

 

Råglas giver lidt mindre lysindfald end normale klare ruder og glas til vinduer og døre. Gennemtrængningen af lys er 80-90% i forhold til normalt glas alt efter hvilken type råglas, du vælger.


Til gengæld er råglas meget dekorativt, og hos JNA kan du få forskellige flotte typer og mønstre af råglas. Se de mest almindelige typer af råglas herunder. Kontakt os for flere muligheder.
 
   
Cotswold     Satinato

 

Vinduer med råglas der ofte bruges til badeværelse:
* Tophængt vindue
* Topstyret vindue
* Sidehængt vindue
 


PRISEKSEMPLER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Find et hus der matcher dit

 


HURTIG LEVERING

 

 

 

 

 

 


Se vores lagervarer

 


NYHEDSBREV

 

Din e-mail: *
Navn:

Få information om produkter, tips, tilbud og konkurrencer.

 

Nyhedsbrevet udsendes ca. hver 14 dag.


 
 

 

Produkt tilføjet tilbudsliste

Jeg vil:

find flere produkter
Webshop
JNA Vinduer og Døre A/S | CVR-nr.: 13 83 35 83 | Kratholmvej 27 | DK-5260 Odense | Tlf: 70 23 15 23 | jna@jna.dk | JNA Vinduer og Døre A/S © Copyright 2013

Sitemap - Handelsbetingelser